Woont en werkt in Aduard (Groningen)
Geboren in 1959 te Maastricht
Opleiding aan de ABK Minerva te Groningen (1979-1984)
Sinds 2007 lid van de Groninger Kunstkring De Ploeg
Sinds 2018 lid van Noordgangers

Ik maak schilderijen, zagerijen, objecten, houtsnedes en zeef­drukken. Veelal vrij werk en met enige regel­maat op­drachten. Mijn werk kenmerkt zich door een eigen, zeer her­kenbare vormen­taal.

Bij mijn schilderijen bepaalt de afbeelding veelal de vorm van de rand van het werk. Er ontbreekt dus een tra­ditionele lijst. Schilder­kunst en beeld­houw­kunst worden op deze manier met elkaar verweven.

Ik maak series gekoppeld aan een thema. In elke serie zoek ik naar het spannings­veld tussen traditie en ver­nieuwing en tussen het luchtige en het be­commen­tariërende. Het heeft een verhaal te vertellen, maar geeft dat niet meteen prijs.